interieur \ schilder \ decoratie         

  
Wandbekleding:

Wandbekleding in vele soorten en maten. Door de huidige print- en druk technieken zijn de mogelijkheden onbeperkt. Uitgebreide collecties zijn te vinden bij Eijffinger, BN Wallcovering en Rasch.

Een uitgebreide boekencollectie en stalenwand is te vinden bij Lippe Wonen te Leeuwarden (Kapenga) en Wolvega (Homecenter).

Glasweefsel:

Ook op het gebied van glasweefsels zijn er veel dessins mogelijk. Hoewel 'het standaard blokje' nog steeds populair is, wordt er vaker gekozen voor een fijnere weefsel of de zgn. Renovlies, die een geheel vlak/glad oppervlak heeft. Met name bij ondergronden die gevoelig zijn voor scheurvorming (zowel in renovatie als bij nieuwbouw) zijn deze vliessoorten bij uitstek geschikt. 

Renovlies:

Renovlies is geschikt om op een behang klaar gemaakte ondergrond te plaatsen. Na een zorgvuldige voorbereiding van stofarm schuren en bijpleisteren kan de renovlies worden aangebracht en in de gewenste kleur worden overgeschilderd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een schrobvaste muurverf met een fraaie matte uitstraling en een glasvlies kwaliteit die een perfecte glad en naadloos oppervlak creëert. 

Systexx biedt een uitgebreide collectie weefsels in allerlei dessins, maar ook diverse kwaliteiten in 'gladde wand' (download brochure). 


 


E-mailen
Bellen