interieur \ schilder \ decoratie         

  Beton Ciré:

StucDeco is een slijtvaste reinigbare pleisterlaag en wordt toegepast op muren en vloeren. Het is een dunne laag kalk met pigment (kleurstof) dat door een uniek proces versteend. Afhankelijk van de methode van verwerken en kleuring kan met StucDeco een authentieke tadelakt look verkregen worden maar ook een strakke betonlook behoort tot de mogelijkheden. De afwerking is slijt- en stootvast, onderhoudsarm en goed reinigbaar. StucDeco wordt veel toegepast in badkamers en keukens. 


Stucco:

Brander Stucco geeft een Italiaans marmer effect en is geschikt voor wanden en plafonds.  
Het is in 3 varianten verkrijgbaar; Stucco 
de klassieke uitstraling van marmer met een spiegelglad oppervlak, de Stucco Matt met een matte fluweelzachte uitstraling in sterke kleurschakeringen en Stucco Beton, een betonlook effect met een natuurlijke en robuuste uitstraling.


Meer:

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden op gebied van decoratieve technieken. Zeer exclusieve afwerkingen worden aangeboden door o.m. de Italiaanse Giorgio Graesan & Friends, deze leverancier levert een uitgebreide collectie en staat bekend om het gebruik van natuurlijke en innovatie producten. Een impressie is te vinden bij PUURKleur.

neem direct CONTACT op


E-mailen
Bellen